Logo

Vintergryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Arbejdstid: 20 min. Kogetid: ca. 2 timer Fryse-egnet
(6 personer)

1 ½ kg oksetværreb savet til short rib (få slagteren til det)
3-4 spsk smør, margarine eller fedt
½ kg skalotteløg
2 laurbærblade
1 flaske øl (lys eller classic)
3 dl vand
6-8 gulerødder
1 bdt porrer
salt og peber
Tilbehør: kartoffelmos
groft brød

Brun kødstykkerne godt på alle sider i fedtstoffet i en stegegryde.
Tag dem op og brun derefter de pillede løg.
Tag også dem op og gem dem til sidst.
Kom kødet tilbage i gryden og tilsæt laurbærblade, øl og vand.
Lad det koge godt 1 time.
Skær gulerødder og porrer i mindre stykker (ikke for små), og kom dem i retten i god tid, ca. ¾ time inden kødet er færdig kogt.
Kom løgene i de sidste 15 minutter af kogetiden.
Smag til med salt og peber.
Server i et halvdybt fad - eller direkte fra gryden - og byd kartoffelmos og groft brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.859 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her