Logo

Singapore nudler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g tørrede vermicelli risnudler
2 spsk olie
2 fed hvidløg, finthakkede
350 g svinemørbrad, skåret i strimler
300 g ukogte rejekød
1 stort løg, skåret i tynde både
1-2 spsk karry
150 g grønne bønner, skåret diagonalt i små stykker
1 stor gulerod, skåret i små stænger
1 tsk sukker
1 tsk salt
1 spsk soyasauce
200 g bønnespirer, uden rod
forårsløg, i fine strimler, til pynt.

Opblød de tørrede vermicelli risnudler i kogende vand i 5 minutter eller til de er bløde.
Hæld vandet fra.
Opvarm en spsk af olien i en wok og tilsæt hvidløg, svinekød og rejer.
Steg under omrøring i 2-3 minutter.
Tilsæt bønner, gulerod, sukker og salt.
Dryp lidt vand ud over og steg under omrøring i 2 minutter.
Skru ned på middelvarme.
Tilsæt vermicelli risnudler og soyasauce og vend det med 2 træskeer.
Tilsæt bønnespirer og svinekød og smag til med lidt ekstra salt, peber
og sukker efter behag.
Vend det godt. Retten pyntes med forårsløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.536 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her