Logo

Spegesild i form

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 store spegesild lægges i vand natten over. Befris for ben og skind og lægges nogle timer i mælk. Skæres i passende stykker, der lægges i en velsmurt form, lagvis med kogte kartofler. 30 g smeltet smør irøres, når det er afkølet, 3 velpiskede æg og 3 spsk fløde samt lidt peber. Hældes over fisken, der sættes i ovnen i ca. 1 time i vandbad, ved ca. 170°.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 779 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her