Logo

Sprøde trekanter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

25 g gær
3 dl vand
2 spsk olie
1 tsk salt
450 g hvedemel

Smuldr gæren i en skål.
Varm vand og olie til ca. 37ºC (fingervarmt) og opløs gæren heri.
Tilsæt salt og det meste af melet.
Ælt så meget hvedemel i dejen som den kan tage.
Ælt grundigt i ca. 10 minutter til dejen er smidig.
Dæk skålen med plastfolie og lad dejen hæve ved stuetemperatur i ca. 4 timer eller i køleskabet natten over.
Vend dejen ud på et meldrysset bord og klap den ud til en ca. 3 cm. tyk plade.
Drys pladen med lidt hvedemel og skær den ud i trekanter med en meget skarp kniv.
Læg trekanterne på en smurt plade og lad dem efterhæve utildækket i ca. 30 minutter.
Bag trekanterne i en forvarmet ovn ved 275-300ºC i ca. 10 minutter

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.361 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her