Logo

Lammeryg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Systemet er det samme som med lammekølle, men stegetiden skal ikke nødvendigvis forøges med vægten, fordi øget vægt betyder et længere, men ikke nødvendigvis tykkere stykke.
Her er det højden på fileten, der er afgørende.

 
Beregn 15 minutter til bruning ved 225 ºC, og dæmp varmen til 200 ºC. 

Lavere temperatur hindrer dannelsen af sprødt skind.

Steg 25-35 minutter, afhængig af, hvor rosa ryggen ønskes.

Husk hviletiden.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 575 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her