Logo

Mokkais

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 dl sødmælk
1 dl piskefløde
6 æggeblommer
125 g sukker
moccabønner
 
Æggeblommer og sukker piskes hvidt.
Kog mælk og fløde op med moccabønner og pisk det i æggeblandingen.
Legér cremen ved svag varme, si og afkøl den.
Kør cremen til is på ismaskinen, eller frys den under hyppig omrøring.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.753 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her