Logo

Hyldesaft

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

30 nyplukkede hyldeblomstklaser  
2 citroner  
50 g vinsyre (krystal)  
2 kg sukker  
2 l vand 
 
Ryst blomsterne fri for støv og eventuelle insekter, og læg dem i en krukke
sammen med de skivede citroner, vinsyren og sukkeret.
Hæld kogende vand over.
Rør i blandingen, og lad den stå i 4-5 dage.
Si blomster og citronskiver fra, og hæld saften på rene skoldede flasker,
som lukkes tæt til, med fx kork.
Drikken skal opbevares køligt, og bør fortyndes med evt. danskvand og is.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.074 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her