Logo

Amerikansk kikskager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

15 aflange kiks
200-225 g blød nougat
100 g overtrækschokolade
1 lille spsk smør
½ dl piskefløde
1 spsk cognac eller kaffe

Kiksene lægges på et stykke papir, og på hver anbringes et rundt el. aflangt stykke nougat.
Chokoladen smeltes i vandbad el. i tykbundet gryde sammen med smørret, og når dette er smeltet, tilsættes fløde - upisket og cognac. Denne svagt lunkne chokolade fordeles over den bløde nougat, og kiksene stilles køligt, til chokoladen er stivnet - dog ikke i træk. Opbevares koldt i kagedåse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.124 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her