Logo

Steak med marineret rucolasalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 steak af oksefilet ca. 200 gram
salt og peber
olie til stegning
100 g rucolasalat
6 cherrytomater
1 forårsløg fintsnittet
2 skalotteløg finthakket
1 dl olivenolie
½ dl balsamicoeddike
lidt salt og sukker
400 g små nye kartofler
2 fed hvidløg
 
Kartoflerne koges i letsaltet vand.
Bøfferne ridses i fedtkanten.
Salaten skylles og tomaterne deles i kvarter.

Skalotte og forårsløg blandes med olie og balsamico, tilsmages med salt, peber og sukker.
Bøfferne steges på begge sider, ca. 4-5 min eller efter behag, krydres. Imens bøfferne trækker, blandes salaten med dressingen.
De pillede kartofler steges let på pande med den knuste hvidløg i lidt olie.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.636 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her