Logo

Æblekage med honning og kanel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g margarine
150 g blød honning
2 tsk kanel
3 æg
225 g hvedemel
2 tsk bagepulver
½ dl mælk
5 små æbler
25 g perlesukker
 
Margarine og honning røres godt med kanel.
Æggene tilsættes et ad gangen, melet blandes med bagepulveret og røres i derefter mælken.
Æblerne befries for blomst, stilk og kernehus skæres i 1 cm tern og vendes i dejen der kommes i en bradepande 20x30 cm.

Drysses med perlesukker og bages midt i ovnen ved 190°C i ca. 25 min.
Server lun med cremefraiche

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.373 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her