Logo

Kalveruller med selleri og gulerod

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Magert kød er godt, når du skal udvikle muskelmasse, hvilket er absolut ønskværdigt, hvis forbrændingen skal i vejret. Men mad alene får desværre ikke musklerne til at vokse. Der skal også træning til

Også godt til madpakken

 

1 stykke stegt kalveculotte (evt rest kød fra dagen før)

2 stængler bladselleri

2 gulerødder

1 fed hvidløg

1 spsk persille

2 spsk (oliven)olie

salt og peber træspid

*

Fjern sener og fedt fra culottestegen.

Skær tynde, aflange skiver af stegen.

Snit bladselleri og gulerødder i mundrette, aflange strimler.

Hak, hvidløg og persille.

Kom (oliven)olie på en varm pande.

Når olien er varm - ikke rygende - så tilsæt persille, hvidløg og de øvrige grønsager.

Sauter det hele ganske let, så der stadigvæk, er bid i grønsagerne.

Tag dem af varmen, og nedkøl dem i køleskabet i 10 minutter.

Anret nu de kolde, stegte grønsager på de tynde skiver kalveculotte.

Rul kødet pænt om fyldet, stik et spid igennem hver rulle, og spis retten som forret eller til frokost.

 

Tips: Du kan tilberede grønsagerne dagen før.·Og brug gerne andre grønne sager. Røde peberfrugter egner sig også fortrinligt til denne ret.

Magert kød er godt, når du skal udvikle muskelmasse, hvilket er absolut ønskværdigt, hvis forbrændingen skal i vejret. Men mad alene får desværre ikke musklerne til at vokse. Der skal også træning til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.289 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her