Logo

Gode råd

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 æg
½ pund sukker
½ pund smeltet smør
1 stor kop piskefløde
1 brev vaniljesukker
1 pund hvedemel
4 spsk kartoffelmel
 
Æg og sukker røres sammen.
Resten kommes i og røres.
Skal stå i køleskab ca. 2 timer eller gerne nat over.
Rulles som kødboller og bages i jern.
Serveres til kaffebord.
 
Tips: Sønderjydsk specialitet. Skal bages i specielt gode råd jern.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.697 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her