Logo

Frikadeller - en anderledes klassiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Prøv denne lidt anderledes opskrift på de gode, gamle frikadeller. Du vil sikkert blive begejstret!

Prøv denne lidt anderledes opskrift på de gode, gamle frikadeller. Du vil sikkert blive begejstret! Tilberedning: 40 min.

 

2 løg + nogle til stegte løg

1 fed hvidløgs

20 g smør til at stege i

1 daggammelt rundstykke uden birkes (eller et stykke flute)

800 g blandet hakkekød

1 æg

salt, peber og ½ tsk stærk sennep.

2-3 spsk olie til at stege i

kartoffelmos

 

1. Løg og hvidløgsfed hakkes fint, steges glasagtige i smør og stilles til afkøling.

 

2. Brødet opblødes i 10 minutter i varmt vand, hvorefter vandet presses ud.

Hakkekødet røres sammen med brødet, 1 æg, salt, peber og ½ tsk stærk sennep.

 

3. Olie varmes op på en pande og frikadellerne steges ved middel varme i ca. 6 minutter på hver side.

 

4. Kartoffelmos med stegte løg passer til. (se dag 3 i denne uge)

 

Madopskrift billede

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.749 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her