Logo

Sirupskager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g sirup
125 g smør
125 g sukker
1 æg
625 g hvedemel
nelliker
muskat

Smør, sukker og krydderier kommes i et fad og overhældes med kogende sirup. Når det er afkølet, røres æg og hvedemel i. Dejen står nu til næste dag. Den rulles ud og skæres i firkanter, der pyntes med en halv mandel. Bages ved 180 º.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.179 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her