Logo

Wok med asparges

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Wok med asparges

 

Asparges er smagen af forår - Danske hvide asparges er i sæson i maj, og de smager fantastisk. Her får du en lækker opskrift med både hvide og grønne asparges, og andre de gode grønsager

4 personer Arbejdstid: 25 min. Stegetid: 5-6 min.

 

300 g grønne asparges

300 g hvide asparges

150 g champignon

100 g bønnespirer

4 fed hvidløg

4 spsk sesamfrø

8 spsk sesamolie

5-6 spsk sojasauce

3 spsk limesaft

lidt sambal oelek 

Pynt:

1 bundt koriander

*

Skyl de grønne asparges, og skræl de hvide.

Knæk enderne af dem, og skær dem i 3 stykker hver.

 

Rens champignonerne, og skær dem i tynde skiver.

Skyl bønnespirerne, og dryp dem godt af.

Pil hvidløgsfeddene, og hak dem fint.

 

Rist sesamfrøene på en tør pande i et par min., og hæld dem i en skål.

 

Varm en wok godt op med sesamolie.

Kom alle grønsagerne i sammen med hvidløg, og steg det hele i ca. 4 min.

 

Tilsæt sojasauce, limesaft og sambal oelek, og giv det et kort opkog.

Tag wokken af varmen, og drys de ristede sesamfrø over.

Pynt med frisk koriander, og server straks.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.468 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her