Logo

Marcipan-nødde tærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej :
100 g margarine
150 g hvedemel
25 g sukker
½ æg.
 
Fyld:
150 g marcipan
50 g smeltet smør
25 g flormelis
½ æg
 
Pynt: Nødder
 
Margarine smuldres i melet, sukker tilsættes.
Dejen samles med det halve æg. Stilles koldt et par timer.
⅔ af dejen udrulles i en rund tærteform.
Fyldet røres sammen og fordeles på dejen.
Resten af dejen udrulles og skæres i strimler.
Lægges ovenpå som netværk. Nødder i hullerne.
Bages ved 200ºC i ca 25 min. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.811 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her