Logo

Kanelsnegle 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g gær
2 dl skummetmælk
75 g kvark 5+ eller Cheasy A-38
1 helt æg
1 æggehvide
2 tsk sukker
1 tsk salt
500-600 g hvedemel

Fyld:
1 stort syrligt æble, revet
1 spsk rørsukker
1 spsk kanel
1 spsk vaniljesukker

Gæren udrøres i den lunede mælk.
Sukker, Cheasy A-38 og de sammenpiskede æg tilsættes.
Hvedemel og salt blandes og tilsættes gradvist.
Dejen æltes godt og stilles til hævning et lunt sted med et fugtigt klæde over i 25 min.
Dejen slåes ned og rulles ud på en melet bordplade.
Fyldet blandes og smøres ud på ⅔ af dejen.
Dejen rulles sammen til en pølse, således at der sluttes med den del af dejen, der er uden fyld.
Pølsen skæres i ca. 2 cm. Tykke skiver, der lægges på bagepladen, beklædt med bagepapir.
Lad sneglene efterhæve lunt i 15 min.
Bages nederst i ovnen ved 200°C i ca. 20 min.

Tips: Gerne dobbelt portion af fyldet så bliver de bedst

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.980 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her