Logo

Æg stegt med kartofler og Peppadew

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

To personer

4-6 æg
1 snittet fed hvidløg
1 snittet løg
6-8 skrabet kartofler
150 g peppadew (små pikante peberfrugter).
olivenolie
salt og peber

Varm olivenolie på en pande og sauter løg i 2 minutter.

Tilsæt hvidløg og kartofler der er skåret i kvarte.

Når det er gyldent tilsættes Peppadew og æggene slås ud.

Krydr med salt og peber.

Rist indtil æggene er faste.
Server med et godt brød og en sprød grøn salat til.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.366 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her