Logo

Bøf à la ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¾ kg oksekød
1 æg
2 spsk rasp
½ tsk salt
¼ tsk friskkværnet peber
¼ tsk sellerisalt
½ fed hvidløg
60 g smør
2 dl piskefløde
8-10 tykke skiver mild danbo 100 g
4-5 små tomater
grøn salat
flûtes

Det hakkede oksekød æltes med æg, rasp, salt, peber, sellerisalt og knust hvidløg. Kødet formes til 8-10 hakkebøffer, der brunes og gennemsteges i smør på en pande, 5 min. på hver side.
Bøfferne anrettes i et ovnfast fad, og panden koges af med piskefløde,
som derefter hældes ved bøfferne.
Hver bøf dækkes med en osteskive, og herover lægges en halv tomat med den buede side opad.
Igennem tomat, ost og bøf sættes en tandstik, så det holdes fast.
Lige før bøfferne skal serveres, sættes de i ovn ved 250ºC i ca. 10 min. til osten er smeltet og let gylden.
Grøn salat og flûtes serveres til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 968 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her