Logo

Rabarber med råcreme og makroner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

1 kg renset rabarber
150 g sukker
Råcreme:
2 æggeblommer
4 spsk sukker
Kornene fra 1 vaniljestang
2 ½ dl piskefløde
12 små makroner
1 sjat portvin

Skær rabarberne i ensartede stængler og læg dem i en gryde lagvis med sukker.

Læg et låg på gryden og bring den langsomt i kog.

Lad det simre i 2 - 3 minutter.

Tag gryden fra og lad det afkøle.

Sigt væsken fra og reducer den indtil den begynder at karamellisere. Pisk æggeblommerne med sukker og vanilje indtil det bliver helt hvidt. Vend med pisket flødeskum.

Kom makronerne i et fad og hæld lidt portvin henover.

Anret makronerne lagvis med rabarber og råcreme og "tegn" til sidst med den røde rabarber sauce.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (7 stemmer)
Siden er blevet set 4.984 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her