Logo

Valnøddekage med moccacreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 æggeblommer
100 g sukker
100 g valnødder
50 g hvedemel
6 æggehvider

creme:
1 ½ dl stærk kaffe
1 æggeblomme
1 spsk hvedemel
1 spsk sukker
2 ½ dl piskefløde
30 grofthakkede valnøddekerner

Rør æggeblommerne med sukker og bland findelte valnødder og hvedemel i. Rør det forsigtigt sammen med de stiftpiskede æggehvider og kom dejen i en smurt springform og bag kagen ved 180C i ca. 25 min.
Imens laves cremen til kagen. Kaffe og æggeblomme piskes sammen og dernæst hvedemel og sukker der kommes i en gryde og koges godt igennem, mens der piskes. Tag gryden af varmen og lad cremen køle af. Bland derefter cremen med flødeskum og grofthakkede valnødder. Flæk kagen med en skarp kniv og læg den sammen med cremeblandingen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.758 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her