Logo

Kartoffelmos med selleri og porrer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kartoffelmos med selleri og porrer

1 kg melede kartofler i grove stykker
½ knoldselleri i grove stykker (ca. 250 g)
2 porrer i tynde ringe (ca. 200 g)
1 liter vand
2 dl persillekviste
25 g smør
¼ liter mælk
1 ½ tsk groft salt
friskkværnet peber
Pynt: finthakket porretop
Tilbehør:
400 g kogt kød, fx røget kylling eller skinke
240 g ristet rugbrød

Kom kartofler, selleri og porrer i en stor, tykbundet gryde med kogende vand. Kog grønsagerne ved svag varme og under låg i ca. 10 min.

Kom persillekviste i og kog yderligere ca. 5 min. eller til grønsagerne er møre. Hæld vandet fra grønsagerne og damp dem tørre.

Tilsæt smør og mos grønsagerne, evt. med en kartoffelstøder.

Vend mælk, salt og peber i.

Varm kartoffelmosen godt igennem og smag den til.

Madpakke til i morgen: Er der kartoffelmos tilovers, så brug den som fyld i sandwich sammen med skiver af gul ost, krydret spegepølse og salatblade.

Ikke fryseegnet

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 6.456 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her