Logo

Kyllingedrumsticks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 stk kyllingelår, kun det nedre led
 
Marinade
1 dl økologisk tomatketchup
0.5 dl stærk sød thailandsk chilisauce
1 spsk worchestershiresauce
1 fed knust hvidløg
1 spsk brun farin
1 spsk dijonsennep
 
Bland alle ingredienserne til marinaden i en skål.

Prik kyllingelårene med en gaffel.
Bland dem i marinaden og lad dem trækker heri i 12-24 timer i køleskabet.
Lad overkydende marinade dryppe af, og grill kyllingelårene under en forvarmet grill i 25 minutter.

Vend dem jævnligt, så de ikke bliver sorte.
Serveres rygende varme med masser af servietter til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.372 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her