Logo

Lammetykstegsfileter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 pk. lammetykstegsfileter
3 spsk soyasauce
2 æggehvider
3 spsk majsstivelse
1 tsk stødt koriander
2 dl olie
3 cm. finthakket ingefær
2 bdt fintsnittede forårsløg
1 rød finthakket chili uden kerner
1 grøn peberfrugt i små tern
1 rød peberfrugt i små tern
1 bladselleri i tynde skiver
1 dl Ketchap Manis
1 spsk akaciehonning

Skær kødet i fine tynde skiver.
Pisk soya, æggehvider, majsstivelse, koriander, salt og peber sammen.
Kom kødet i marinaden og lad det trække ca. 1 time.
Hæld halvdelen af olien på en meget stor stegepande eller i en wok og
lynsteg kødet i små portioner, ved høj varme i 2-3 minutter så panden
ikke bliver afkølet og kødet kommer til at koge i stedet for at stege.
Smid olien ud, tør panden af og kom resten af olien på.
Varm olien op, næsten til rygepunktet.
Tilsæt grønsagerne og lynsteg i 2 minutter.
Kom Ketchap Manis, honning og lammekød ved og varm det hele igennem,
højst et par minutter.
Server kogte jasminris til og drys evt. med lidt finthakket forårsløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.048 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her