Logo

Marineret lammemørbrad på spid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ lammemørbrad

Marinade:
2 spsk citronsaft
2 spsk olie
1 fed hvidløg
2 spsk soya
¼ kg skalotteløg
4 tomater

Mørbraden skæres i 1 cm tykke skiver.

Marinaden røres sammen og hældes over kødet og sættes i køleskabet i 2 timer.

Løgene koges 5 minutter og pilles.

Tomaterne skæres i kvarte.

Kød, tomat og løg sættes skiftesvis på små grillspid.

Steges i ovnen ved 225ºC i ca. 20 minutter.

Vendes undervejs.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.742 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her