Logo

Surkam

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg nakkekam
5 blade husblas

Kogelage:
5 dl eddike
6-7 dl vand
3 laurbærblade
3 skalotteløg
1 kvist timian
1 dusk persille
peberkorn
salt

Kødet bringes langsomt i kog i alle ingredienserne til kogelagen.
Hvis lagen ikke dækker kødet, tilsættes lidt mere vand.
Lad det simre en lille times tid og lad derefter kødet køle af i lagen.
Kødet tages op og lagen koges lidt ind, hvis der er tilsat ekstra vand.
Husblas blødes op i koldt vand og opløses i 5 dl af den varme siede lage.
Kødet skives, lægges i fad og lagen hældes over.
Fadet sættes flere timer i køleskabet til lagen har sat sig.
Serveres med rugbrød og sennep. Øl og brændevin passer bedst til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.339 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her