Logo

Christinas Squashkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 æg
2 dl olie
4 dl sukker
5 dl hvedemel
5 dl revet squash ( uden skræl )
150-200 g revet eller hakket chokolade

eller 100 g chokolade og 100 g mandler
1 tsk salt
3 tsk kanel
2 tsk vanilje
2 tsk natron
¼ tsk bagepulver
 
Æg, olie og sukker piskes sammen med håndmixer, gerne 5 min.
Derefter kommes hvedemel i og røres godt.
Så kommes den revede squash og chokoladen i og røres sammen.
Til allersidst kommes kanel, salt, vanilje, natron og bagepulver i.
Bages i 30-35 minutter ved 180°C i varmluftovn og 200°C i alm. ovn.

Tips: Kagen bør afkøles lidt inden den bliver udskåret.

Man kan godt undlade kanelen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.069 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her