Logo

Kejserindebudding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gelé:
¼ liter sød ribs- eller hindbærsaft
4 blade husblas

Flødebudding:
1 helt æg
3 spsk sukker
½ liter fløde
5 blade husblas
½ liter karamelsauce eller saftsauce

Pynt:
1 ½ dl piskefløde, pisket til skum
1 tsk Vanila
10 smuttede, hakkede mandler

Husblasen udblødes 2 min. i koldt vand, tages op og smeltes over damp. Frugtsaften røres i. En form, der rummer ¾ liter stilles på is. Gelésaften hældes i. Formen vendes og drejes, til den er beklædt indvendig.
Flødebudding:
Et helt æg og sukker piskes sammen. Fløden koges og dryppes i under piskning. Cremen hældes tilbage i gryden og varmes et øjeblik, til det begynder at blive jævnt, men det må ikke koge. Den udblødte husblas og Vanila smeltes i den varme creme. Den afkøles helt, men før den stivner hældes den i formen. Formen dunkes let mod bordet, så indholdet falder sammen, og stilles koldt. Lige før serveringen vendes buddingen ud, pyntes med flødeskum og drysses med Vanila og mandler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.923 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her