Logo

Jordbærmousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer 

jordbær friske 
jordbær frosne
fløde

Pres de frosne jordbær og sigt dem, så der kun er saften tilbage.

Sies nogle gange.

Kom saften i portionsglas og stil dem i fryseren, indtil de er godt frosne.

Fløden piskes, og der kommes en lille klat ovenpå moussen og et enkelt frisk jordbær.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.624 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her