Logo

Sønderjydsk æblekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1-1 ½ kg æbler
½ citron saften
4 dl hvedemel
4 dl brun farin
2 dl kokosmel
200 g margarine
3 tsk kanel
1 tsk nelliker

Ælt hvedemel, brun farin, kokosmel, kanel, nelliker sammen med margarinen.
Æblerne skrælles, skæres i både og lægges i et smurt fad.
Hæld citronsaft over æblerne og fordel dejen som låg over æblerne.
Bages ved 170°C i ca. 30 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.043 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her