Logo

Inges moccalagkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

175 g sukker ( 1 ¾ dl )
125 g hvedemel ( 2 ½ dl )
2 æg
2 tsk bagepulver
1 dl kaffe
 
Fyld og pynt:
2 spsk flormelis
2 ½ dl piskefløde
2 tsk kakao
2 spsk stærk kaffe
50-100 g mandel/nøddeflager
revet chokolade
 
Æggehvider piskes meget stive.
Æggeblommer piskes med meget varm kaffe.
Sukker piskes i lidt ad gangen og der piskes til det skummer.
Hvedemel og bagepulver kommes i. Hviderne kommes i tilsidst.
Dejen kommes i en smurt springform.
Bages i ca. 40 min. ved 160°C på midterste rille.
Flækkes og lægges sammen det meste af fyldet resten lægges ovenpå og
der drysses med mandel/nøddeflager og revet chokolade.
Er bedst når den er lagt sammen dagen før.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.893 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her