Logo

Bagel med kalkun

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bagels, her med kalkun, kan spises til morgenmad, som et alternativ til rugbrød til frokosten, eller på skovturen.

1 grov bagel
smør
25 g bladselleri
30 g stegt kalkunbryst i skiver
salt og peber
3 spsk karse
50 g agurk
1 banan

Flæk brødet og rist det på brødristeren - lad det køle af.
Smør de 2 stykker brød med smør og læg dem sammen om bladselleri, kalkun, salt, peber og brøndkarse.
Pak den fyldte bagel ind i fx smørrebrødspapir.
Pak agurk og banan særskilt ind, vedlæg en serviet og så god tur.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.199 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her