Logo

Isappelsiner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 appelsiner
½ dl citronsaft
150 g sukker
2 ½ dl vand
 
Skær appelsinerne over på tværs, et godt stykke over midten.
Pres saften af frugterne - der skal blive 4-4 ½ dl saft, som blandes med citronsaften.
Læg appelsinskallerne i en plastpose og opbevar dem i køleskabet.
Giv sukker og vand et opkog.
Lad lagen blive kold og bland den med appelsin-og citronsaften.
Hæld saftlagen i en beholder og stil den tildækket i fryseren i 3-4 timer.
Efter ca 1 time skrabes siderne og bunden af formen med en ske, så den allerede frosne masse blandes med den flydende.
Når hele blandingen har konsistens som snesjap, fordeles den i de udhulede appelsinkaller.
Server straks eller opbevar de fyldte appelsinskaller i en lukket beholder i fryseren. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.683 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her