Logo

Squashkaqe med nødder og chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

30 stk

2 æg
100 g farin
150 g sukker
350 g hvedemel
2 tsk vaniljesukker
3 tsk bagepulver
1 tsk salt
3 spsk smagsneutral rapsolie (mad- og salatolie)
50 g hakkede hasselnødder
100 g hakket mørk chokolade
1-2 stk fintrevne squash, 400 g

1. Tænd ovnen på 180°.
2. Pisk æg, farin og sukker til et luftigt skum med en håndmikser.
3. Vend resten af ingredienserne forsigtigt i æggeskummet.
4. Hæld dejen i en lille bradepande (ca. 25 x 35 cm) beklædt med bagepapir.
5. Bag kagen midt i ovnen i 1 time og 15 min. Prøv at stikke i kagen med en tændstik eller en strikkepind. Hvis dejen bliver siddende herpå, skal kagen bage længere.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.472 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her