Logo

Laks med spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Laks med spinat

500 g laksefilet

4 spsk fiskesauce

200 g champignoner

400 g friske spinatblade

2 spsk vegetabilsk olie

2 spsk sesamolie

1 spsk sesamfrø

1 tsk sambal oelek

 

Skyl laksen, dup den tør, og skær den i strimler.

Lad den marinere med fiskesauce i ca. 10 min.

Gør champignonerne i stand, og skær dem i skiver.

Skyl spinaten, slyng den tør og gør den i stand.

Varm vegetabilsk olie og sesamolie op i wokken, brun champig­nonerne hurtigt og kraftigt heri, tilsæt spinaten, og lad den falde sammen.

Skub grønsagerne ud i kanten af wokken, og kom laksestykkerne ind i midten.

Drys med sesamfrø, og steg dem forsigtigt.

Sørg for at fisken ikke falder fra hinanden, når den vendes.

Vend til sidst forsigtigt grønsagerne sammen med fisken, og krydr med sambal oelek.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.186 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her