Logo

Jordbærtærte med chokolade 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
100 g smør
150 g hvedemel
1 spsk sukker
½ æg
100 g mørk chokolade
10 g smør
Kagecreme:
2 æg
1 spsk sukker
1 spsk Maizena
2 ½ dl mælk
½ stang vanilje
1 ½ dl piskefløde
500 g jordbær
200 g ribsgele
 
Smørret smuldres i melet.
De øvrige ingredienser tilsættes.
Dejen samles hurtigt og lægges i køleskabet ca. 1 time.
Dejen kan også laves i en foodprocessor.
En tærteform beklædes med dejen.
Bages ca. 15 min. ved 200ºC på midterste ovnribbe.
Afkøles.
Chokoladen smeltes sammen med smørret.
Tærtebunden beklædes med chokoladen.
Æg, sukker, majsstivelse og mælk piskes sammen i en gryde og varmes op
under piskning.
Vanille piskes i.
Når cremen er afkølet piskes fløden til skum og vendes i cremen.
Cremen fordeles i tærtebunden.
Jordbærrene fordeles over cremen.
Ribsgeleen smeltes til den er tykflydende.
Geleen røres igennem og hældes over jordbærrene.
Tærten sættes koldt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.867 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her