Logo

Kinesiske frikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g hakket svinekød 10 %
1 rød peberfrugt
2 tsk ingefær
½ frisk rød chili
2 fed hvidløg
1 tsk soyasauce
1 tsk vineddike
1 tsk rørsukker
salt og peber
½ spsk olie
4 træspid

Hak peberfrugt meget fint
Rør kødet sammen med peberfrugt, chili, ingefær knust hvidløg.
Tilsæt vineddike, soyasauce, sukker salt og peber.
Farsen formes til 8 aflange frikadeller.
Olien varmes på pande og læg frikadellerne på og brun dem 1 min på hver side.
Skru ned til mellemvarme og steg yderligere 3 min på hver side.

Sæt dem 2og 2 på spid ved servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.615 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her