Logo

Nøddepanerede kalkunkarbonader

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 fed hvidløg
2 persillestilke
1 løg
1 pakke spinatpasta, frisk
1 bouillonterning
500 g hakket kalkunkød
200 g hasselnød, flager
1 dåse flåede tomater

Toastbrød uden skorpe blødes op i mælk og røres sammen med kalkunfarsen og krydres med salt og peber.
Farsen formes og paneres i hakkede hasselnøddeflager, steges i olie, serveres med frisk pasta.

Sauce:
Løg, hvidløg svitses i olie og tilsættes flået tomat og timian.
Saucen koges i 5-6 minutter, før den blendes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.728 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her