Logo

Sukkerkogte halve æbler med gelé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 syrlige æbler
2-3 dl vand
3 spsk sukker
lidt citronsaft
ribsgelé
 
Kog vand, sukker og citronsaft sammen.
Skræl æblerne, halvér dem, og fjern kernehuset.
Læg æblerne i sukkerlagen, og damp dem knap møre.

(kan også gøres i mikroovn, ca. 3 minutter ved fuld effekt).
Lad dem blive kolde i lagen.
Lad den dryppe godt af, og arrangér dem med lidt gelé i hver.
 
Tips: Tilbehør til and, kalkun eller flæskesteg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.010 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her