Logo

Citronmarinerede kyllingelår

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8-12 kyllingelår
4-6 spsk citronsaft
2-3 spsk olie
salt og peber
 
Pisk citronsaft, olie, salt og peber sammen.
Kom det i en frostplastpose sammen med kyllingelårene.
Mariner dem i køleskabet ca. 2 timer.
Marinaden kan evt. tilsættes 2 tsk hakket citrontimianblade.
Kyllingelårene grilles ca. 30 min.
De skal være helt gennemstegte, dvs. kødet skal løsnes let fra benene og
saften skal være klar.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.654 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her