Logo

Kylling i fad med eksotisk sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1-2 friskslagtede kyllinger
Vindruekerneolie til stegning
250 g bønnespirer
1 aubergine
3 porrer
1 løg
3 spsk soyasauce
3 spsk mangochutney
2 dl vand
Salt efter smag
 
Del kyllingerne i 4 stykker og brun dem let i olie.

Læg stykkerne i et smurt ovnfast fad.
Pensl med olie og drys med salt.
Skær auberginen i terninger.
Skær porrerne og løget i skiver.
Bland alle grønsagerne sammen med chutney, vand og soyasauce og fordel dem over kyllingestykkerne.
Stil fadet i ovnen evd 175ºC i 45-55 min.
Servér blancherede forårsløg og friske gulerødder til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.817 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her