Logo

Fastelavnsboller med m&m's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g gær
2 dl mælk
2 æg
2 spsk sukker
150 g smør
450 g hvedemel (til dejen er lind )
 
Creme:
1 æg
2 spsk sukker
1 tsk vaniljesukker
1 ½ dl fløde
1 spsk Maizena (med top)
50 g mørk chokolade
mini m&m's
 
Rør gæren ud i mælken, tilsæt æg og sukker, og rør derefter lidt af melet og smørret i dejen.
Ælt dejen med resten af melet, til den er lind og slipper skålens kanter, skal derefter hæve i 1 time.
Creme:
Sukker, æg og vaniljesukker blandes i en lille gryde.
Rør Maizenamelet ud i fløden i en lille skål, og hæld det derefter op i
gryden til ægget og sukkeret.
Kog stille og roligt, og rør hele tiden i cremen.
Stilles koldt når den er færdig.
Når dejen har hævet og er blevet æltet igennem, laver man 12-16 boller,
som man ruller ud og lægger en klat creme og et lille stk mørkt chokolade på, og ruller bollen sammen, så der ikke er nogen huller hvor fyldet kan komme ud.
Bollerne pensles med æg og bages ca. 20 min, til de er lysebrune.
Når de er afkølet, pyntes med lidt smeltet chokolade (lyst evt.) og mini
m&m's.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.226 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her