Logo

Terrin med frugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Terrine de fruits et san caulis - 8 personer

200. gr mandelmel (blendede mandler)
200 gr flormelis
150 gr blødt smør
½ dl Grand Marnier
250 gr stiftpisket fløde

Lagkagebunde til formen bagt på plade

200 gr friske jordbær
4 kiwi
4 ferskner
3 modne mango

1 sandkageform

Formen beklædes med lagkagebunde på 1-1 ½ cm tykkelse.
Sukker og blødt smør piskes til det er hvidt og skummende. Mandelmelet tilsættes og til sidst vendes den stiftpiskede fløde i. Det er vigtigt at massen er meget kold for at få terrinen til at stivne.
Frugterne skæres i ensartede skiver eller tern. Den lagkage-beklædte form fyldes med først et lag masse, derefter frugter. Det gentages indtil formen er fyldt op. Formen lukkes med en lagkagebund. Sættes på køl i 5-6 timer.

Anretning:
Anrettes i skiver med frugtcoulis eller en vaniljesauce. Pyntes evt. med frisk mynte eller
citronmelisse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.615 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her