Logo

Ananas chips

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 lille ananas ca. 400 g
1 citron saften
1 dl vand
50 g sukker
 
Skær top og bund af ananasen.
Stil den på en af snitfladerne og skær så skrællen af.
Skær ananasen i så tynde skiver som muligt på tværs af længderetningen (2-3 mm).
Kom skiverne i en skål, hæld citronsaften over.
Kog vand og sukker op og hæld så den sirup ned til ananasskiverne.
Ryst rundt så alle skiverne er dækket og marinér dem til de er helt kolde. Lad dem dryppe grundigt af og fordel så skiverne på bagepapir på bageplader og tør dem ved 75ºC varmluft, 5-6 timer indtil ananas-skiverne er knastørre.
(Alternativt kan skiverne tørres på bagepapir i fyrrum, ovenpå pejsen, eller radiatoren).
Opbevar dem i en lufttæt dåse - op til 2-3 dage - før de skal spises, med noget mildt, blødt, sødt, køligt, smeltende.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.132 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her