Logo

Vaniljekranse 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g hvedemel
150 g sukker
1 æg
190 g smør
1 knivspids bagepulver
kornene fra en stang vanilje
50 g smuttede finthakkede mandler
 
Dejen æltes sammen og stilles koldt et par timer.
Køres gennem kødmaskinen, afskæres på skrå i stykker på ca. 10 cm, der
formes til kranse.
Bages ved 175 - 200ºC i ca. 8 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.848 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her