Logo

Kyllingetagine med pærer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kyllingetagine med pærer

1 grydeklar kylling

2 løg

½ dl olivenolie

2 kanelstænger

1 tsk gurkemeje

salt og peber

1 tsk stødt ingefær

1 bdt. frisk koriander, hakket

3 dl hønsebouillon

5 pærer

50 g smør

4 spsk sukkersirup

¼ dl rosenvand

 

Pil, og hak løgene.

Skær kyllingen i 4 dele.

Varm olien op i taginen, og brun løg og kyllingestykker heri.

Tilsæt kanelstænger, gurkemeje, salt, peber, ingefær og koriander, og hæld bouillonen ved.

Lad det hele simre under låg i ca. 40 min.

Skræl pærerne, skær dem i kvarter, og fjern kernehusene.

Karamelliser dem i det smeltede smør og sukkersiruppen.

Kom pærer og rosenvand ned til kyllingen efter 30 min forløb.

Fjern kanelstængerne og retten server med ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.520 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her