Logo

Omeletpandekager med hummersalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g hvedemel
50 g grahamsmel
2 tsk bagepulver
2 spsk finthakket dild
3 dl mælk
2 æg
3 spsk tomatketchup
smør til bagning
200 g kogte hummerhaler, krebs eller pillede rejer
1 tomat
2 spsk cremefraiche 18%
revet skal af 1 citron
 
Hvedemel blandes med bagepulver og dild.
Heri piskes mælken lidt ad gangen, derefter æg og ketchup.
I lysebrunt smør bages 4 pandekager eller 14 pletter.
Hver pandekage serveres med fyldet.
Hummerhalerne skæres evt. i mindre stykker, blandes med cremefraiche og tomat der er flået og hakket.
Smages til med lidt salt og revet citronskal.
Pandekagerne er lune og nydes med den kolde hummersalat.
 
Tips:  Pandekagerne kan, mens de er lune, rulles sammen med salaten og

fryses. Tø op og lun i ovnen kun få min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.271 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her