Logo

Klatkager af broccoli og blomkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fritelle ai broccoli

500 g kogt blomkål og broccoli
125 g hvedemel
2 æg
1 spsk olivenolie
1 spsk revet parmesanost
en håndfuld persille
1 fed hvidløg
salt og peber
olivenolie til stegning

Mos blomkål og broccoli med en gaffel eller hak det groft. Hak persille og det pillede hvidløg fint sammen.
Pisk æg; olie, parmesanost, hvedemel, salt og peber sammen. Rør broccoli, blomkål, persille og hvidløg i dejen. Lad dejen hvile i 20-30 minutter.
Varm olien i en pande og sæt klatkagerne i olien med to skeer.
Steg dem i 2-3 minutter. på hver side, til de er lysebrune. Læg dem på fedtsugende papir. Server lune.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.379 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her