Logo

Lammeculotte eller lammefilet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 lammeculotter eller 4 lammefiletter
salt
peber
en håndfuld friske korianderblade
Smør eller olivenolie til stegning

Lammekødet optøs langsomt i køleskab og aftørres.
Kødet brunes på pande, krydres og lægges i stegepose eller ovnfast
fad, dækket med alufolie og steges rosa i ca 15 minutter ved 175°C.
Kødet skal hvile 10-15 minutter.
Tilbehør:
Grøn kartoffelsalat med sorte oliven og grøn forårssalat.

Tips:
Brun kødet 15 min. i ovn ved 225º og steg kødet færdig ved 175º i ca. 15 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.614 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her