Logo

Gulerodslift

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gulerodslift

Simpel juice med masser af gulerod, ingefær og æble. Friskpresset gulerodsjuice er forbavsende sød og smager især himmelsk, hvis den mikses med æble og ingefær. Den sur-søde friskhed får samtlige smagsløg til at danse af ren begejstring. Gulerødder er betacarotenens konge i grønsagsverdenen. Det er især i USA, at denne nektar anses som en af verdens bedste våben mod kræft. Betacaroten beskytter os ikke alene mod en lang række sygdomme, men også mod solens farlige UV stråler.

Gulerodsjuice indeholder udover vitamin B, C, E og K også calcium, jern og magnesium. Personligt drikker jeg en del saft fra gulerødder i sommerhalvåret, fordi det beskytter mod solskoldning, soleksem og for tidlig ældning af huden. Derudover bevares den gyldenbrune farve længere.

 

Saftigt udstyr: Juicemaskine

 

Ingredienser:

5 mellemstore gulerødder

2 æbler

2 cm ingefær med skræl

is og 2 spsk kvalitetsolie

 

Hvordan:

Pres alle ingredienserne i en juicemaskine.

Tilføj is og olie og nyd et skud af friskpresset betacaroten.

SAFTIGT TIP!

Ingefær har en rensende effekt og blev i gammel tid anvendt som betændelseshæmmende medicin.


Kilde: High on Juice

 

........................................................................................................................

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.979 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her